به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه عبری زبان یسرائیل هیوم در گزارشی که ساعاتی پیش در پایگاه خبری خود منتشر کرد، خبر داد، همزمان با روز جهانی قدس که ایران آن را گرامی میدارد تا به امروز دست کم 60 وبسایت مهم اسرائیلی از دسترس خارج شدند که این آمار در یک پروسه زمانی دو روزه در تاریخ اسرائیل بی سابقه بوده است.
به نوشته این رسانه عبری زبان علاوه بر بانکهای اسرائیلی که در روز جهانی قدس از دسترس خارج شدند، پایگاه معروف یانگو و مرکز حقوق آکادمیک رامات گان نیز جزو سایتهای هک شده اعلام شدهاند، در حالی که کارشناسان تاکید دارند، ابزارها و روشهای به کار رفته برای هک کردن این سایتها نیز نسبت به سالهای گذشته پیشرفت قابل توجهی پیدا کرده است.
یوری بیرکوویچ نویسنده این گزارش داد، حملات DDOS سایتهای زیادی را در اسرائیل از دسترس خارج کرده و هکرها هم تاکید میکنند، موفق شدن به شماری از سرورها هم دسترسی پیدا کرده و دست کم رایانههای دو سامانه نظارت بر آبرسانی را هم به کنترل خود در آورند.
این رسانه تاکید میکند با آغاز روز جهانی قدس در روز گذشته که ایران ابداع کننده آن است تا به امروز هک شدن 60 سایت مختلف اسرائیلی مستند شده است و بر روی بسیاری از آنها شعارهایی علیه اسرائیل منتشر شد.
همچنین گزارشهایی از رخنه به سیستم دوربینهای مدار بسته و سامانههای نظارت بر آبرسانی و نیز دیتای بسیاری از این سایتها هم گزارش شدهاند.
براساس گزارش سامانه Check Point حجم حملات و خطر آفرینی آن نسبت به سالهای گذشته بسیار بیشتر شده است.
در همین راستا روزنامه یدیعوت آحرانوت گزارش داده بود که حملات سایبری روز جمعه شمار قابل توجهی از سایتهای بانکهای اسرائیلی را از دسترس خارج کرد.
گروه هکری انونیموس سودان که مسئولیت این حملات را به عهده گرفته، بانکهای مختلف اسرائیل از جمله پست بانک، بان لیؤومی، بانک دیسکونت، بانک مزراحی، بانک تفاخوت، بانک مارکنتیل و بانک قدس را مورد تهاجم قرار داد.
به اعتراف این رسانه عبری زبان، این حملات باعث شدند تا وبسایتهای این بانکها برای مدتی از دسترس خارج شده، در حالی که بانکهای دیگر هم از بیم مورد حمله قرار گرفتن تقدیم خدمات الکترونیکی به مشتریان را در این مدت متوقف کردند./ تسنیم